Citat som inledning

Jag har kämpat lite med inledningen på GP1 sedan igår. För er som är nya här så är det första manuset i min trilogi. När jag hade fått ihop något som dög någorlunda skickade jag det till min testläsare. Hon pekade direkt på det jag kände och anande men inte såg med klara ögon. Det är så skönt med ärliga testläsare som vågar peka på det som skaver och jag förstår alltid direkt vad hon menar. Nu har jag redigerat inledningen igen och ska sova på saken om det är som jag vill ha det.

Böcker som har citat i början är något jag alltid gillat. Därför har jag bestämt mig för att själv ha det. Funderade ett tag på att skriva något själv men till slut blev det texten från inledningen på ett album av musikgruppen Within Temptaition. Den ramar in utvecklingen av min huvudkaraktär väldigt bra utan att avslöja någonting. Därför vågar jag presentera den här och hoppas att den ska verka lockande.

”Some may call it a curse, a life like mine

But others, a blessing

It’s certainly a lonely life

But a fulfilling one and the best

It’s my cross to bear

And I’ll bear it gladly

Someone has to take a stand against evil

Why should it not be me?”

 

Vill du lyssna på låten som texten kommer ifrån kan du göra det här.

4 tankar på “Citat som inledning

    • Men hej Lee :))! Jodå jag tänkte ta tag i den biten när jag har ett kontrakt med ett förlag. Jag kan ju ändra mig på vägen :). Kanske jag ska skriva något eget i reserv :p bara ifall att. Inbillar mig att det holländska bandet gärna får lite ”gratisreklam” men man vet ju aldrig. Tack får länktipset :)!!!

  1. Pingback: Finredigeringen fortsätter | Carola Strömstedts blogg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.