Jävla dator

Jag sitter vid köksbordet och väntar på att sotaren ska komma. Under tiden hade jag tänk redigera och när jag väl kommit igång så får datorn för sig att den ska starta om och uppgradera program. Och det kan ta minst en timme. Jag HATAR Windows som har ett eget liv utan att fråga mig vad det får göra!!!!!!!!
Oj då… Den är visst redan klar. Men den lever på nåder i alla fall! Snart blir det en MacBook. Får jag bara ihop pengar så. Jag kan inte bli avbruten mer på det här sättet :(, grrrrrrr!

Annonser

6 thoughts on “Jävla dator

  1. Jag fick lite gjort ändå. Det har hänt att den har stått och ”tuggat” i tre timmar så jag blev lite kallsvettig när jag såg vad som höll på att hända.

    • Nu ler jag jättestort av din kommentar! Då har jag fattat rätt beslut. Jag har hört mig för bland mina vänner och bekanta och de säger ofta samma sak som du. Åtminstone de som ser ett nöje med att använda dator. Det finns ju fortfarande de som inte bryr sig om internet och liknande och då kvittar ju datorn :).
      Kul att se dig här Agneta :)! Du är varmt välkommen igen!

  2. Nä mycket irriterande kan jag förstå. Once you go Mac you never go back. Det lovar jag. Allt går mycket smidigare med Mac.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s