Gropar och fint besök

Denna vecka har rusat iväg. Något skrivet på en kvart blev det inte. Grävandet runt huset och för grunden har tagit upp lite tid då vi har fått flytta på lite stenplattor för dagvattenrör som skulle ner och flyttat på saker i källaren för att rörmokaren skulle dra in en ny ledning för vattnet. Spännande saker händer varje dag.

Idag var det skolavslutning för barnen. Det firade vi med att äta lunch på restaurang. På vägen hem fastnade vi i en musikaffär och fick med oss en keyboard. Barnen har länge önskat sig ett piano. Eftersom vi inte har plats för en möbel som ett riktigt piano är så blev det därför en keyboard.

På lördag åker vi bort för att hälsa på mina föräldrar till på söndag. Skönt att få byta lite miljö och slippa se containern på uppfarten, de djupa larvbandspåren i gräsmattan och hålet utanför köket. Ett kaos jag gärna har men också gärna tar en liten paus ifrån.

I onsdag träffade jag Eva Karlsson som har bloggen Riktigare. Hon hade vägarna förbi mina hemtrakter i researchsyfte. En lång lunch med massor av skrivprat och en lagom promenad runt några kvarter och längs Klarälven hann vi med. Vi avskyr båda normalt att ta selfies men jag övertalade både mig själv och Eva att vi skulle gå utanför bekvämlighetszonen. Ett trevligt besök måste förevigas.

2017-06-14 13.23.02

Annons

8 tankar på “Gropar och fint besök

 1. Men vad kul med en spontan skriv-/bloggträff! Och med bildbevis med. :) önskar att jag också fick stråla samman med några skrivkompisar snart för lite skrivprat men det tycks avlägset… :'(
  Barnen måste ha blivit jätteglada över keyboarden! Har de invigt den än? :)

  • Att träffa skrivnördar är såå upplyftande! Därför är jag så glad för ”min” skrivgrupp också. Du den keyboarden har varit flitigt använd sen vi kom hem med den :). Jag har inte fått tillfälle än men det blir väl när nyhetens behag dalat 😀

 2. Så trevligt att få träffas IRL :) Fin bild på er också, så det var bra att ni gick utanför bekvämlighetszonen och förevigade ögonblicket! :)

  • IRL-möten är det bästa med likasinnade nördar. 😁 Och när man har en likasinnad med sig är det lättare att gå utanför bekvämlighetszonen också 😊

 3. Tack Carola, det var jättetrevligt att träffa dig. Att sola sken i Karlstad samtidigt som det hällregnade i Stockholm var inte heller så dumt :-)
  Låter skönt att ni byter miljö över helgen och slipper se den där containern.
  Och så hoppas jag att du får lite tid till skrivandet framöver. Det var så kul att höra dig prata om din trilogi. Jag känner att den är riktigt bra. Nu ska den bara avslutas. Heja!

  • Självaste Sola i Karlstad fick du ju också träffa :) Ja det var verkligen kul att ses!
   Miljöombytet var som en liten minisemester. Vi hade toppenväder och slappnade av efter ett besök på en riktigt svensk slåtteräng med orkidéer och andra vackra blommor. När vi kom hem kändes det som om vi varit borta i flera dagar. Och den där containern tog de bort idag. Gropen är igenfylld och imorgon börjar de mura torpargrunden. Trilogin blir färdig men inte i år om jag säger så ;)

 4. Instämmer med tidigare kommentarer, vad roligt att ni kunde träffas och prata lite. Jag hoppas familjens stora projekt är i hamn, eller att åtminstone larvföttersmärken eller hålet blir ett minne blott. Och snart ses vi igen! Ska bli så kul. :-)

  • Hålet är ett minne blott och nu är grunden på plats. Lite av stommen också. Larvfötterna från grävmaskinen syntes knappt. Inget vi kommer behöva fylla igen.
   Ja snart ses vi igen. Ser såå fram emot det :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.