Klar med omskrivning och redigering

Det är ofattbart men jag är faktiskt klar med omskrivningen av manus 1 nästan tre veckor före deadline. Känslan är … Öh, jag vet inte riktigt vad jag känner. Lättnad? Det gör jag nog men det har inte riktigt gått in i huvudet än att jag är klar. Mot slutet lade jag på ett extra kol eftersom jag samtidigt fick respons på kapitlen och testläsaren hann ikapp mig.

Omskrivningen gick mycket lättare än vad jag förväntade mig. Ett kapitel är helt nytt och flera kraftigt omskrivna men det mesta har jag kunnat återanvända. Stycken har fått stryka på foten. Både bra och dåliga. Nu väntar jag på slutdomen om slutet levererar. Om det är värt att läsa de 380 sidorna. Efter den domen ska jag berätta lite mer om mina brister som jag jobbat stenhårt med att förbättra de sista sidorna.

Annons

7 tankar på “Klar med omskrivning och redigering

  1. Hurra och grattis! Jättebra jobbat! :) Vad blir det härnäst? Tänker du skicka det någonstans eller fortsätter du med de andra delarna istället och skickar alla tillsammans?

    • Jag kommer behöva finputsa manuset. Det är främst gestaltningen jag insett att jag slarvat med så det är bara småsaker. sedan kommer manuset få ligga tills jag outlinat tvåan och trean. Kanske jag skriver klart tvåan helt innan jag skickar in manus ett. Vi får se om jag törst :) Men bjässarna ska jag inte besvära den här gången. Möjligen en uppstickare som jag aldrig testat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.