Semestern närmar sig

Midsommar bjöd på ganska bra väder hos oss. Vi fick någon kort skur men eftersom vi har altan så lipade vi skadeglatt åt regndropparna när de varvades med sol. Sillen och laxen mättade gott och tryffeltårtan var ljuvligt god. På lördagen gjorde vi en utflykt med familjen och min mans föräldrar till ett naturreservat vid Vänern. Vi passerade genom en solig, varm skog för att sedan gå över långa spångar innan vi kom ut på holmarna ute i Vänerns skärgård. Där slog vi oss ner på klipporna och åt medhavda smörgåsar och kanelbullar.När vi kom hem efter utflykten testläste jag klart ett manus och sprang mellan köket och datorn eftersom det var omöjligt att släppa berättelsen. Att testläsa någon annans text är inte bara roligt utan också utvecklande för det egna skrivandet. Upptäcka hur de har löst saker som jag själv grubblat på.

Inget skrivande har påbörjats ännu men nu läser jag sista recensionsexet (bortsett från ett par noveller) sedan gör jag uppehåll med recensioner i sommar för att baaaara läsa ikapp sådant jag inte hunnit och har på min att-läsa-lista. Bland annat de böcker jag köpte på bokhandeln idag. Half Bad – Ondskans son av Sally Green samt andra delen i Trolldomsakademien av Peter Bergting. Sedan har jag flera andra böcker som jag ska hinna med. Vill ni följa min lässommar kan ni göra det i Goodreads-widgeten i högerkanten från bloggens startsida eller också gå in på Goodreads.com och bli min kompis.

4 tankar på “Semestern närmar sig

  1. Vilken härlig helg! :) Här hade vi sol och värme, så vi slapp sitta under tak. Jag ska också försöka läsa lite i sommar, mellan allt annat jag borde och måste hinna med :)

    • Det var/är ännu vackrare i verkligheten. Vänern är storslagen och det fantastiska är att jag bor bara ett stenkast från den och ser en liknande vy från sovrumsfönstret om jag kikar mellan några skymmande tallar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.