En helg med intensivt läsande

Det har inte blivit mycket vettigt gjort hemma den här helgen förutom att jag läste ut en underbar bok. Recension på den får ni senare. Det har varit skönt att bara koppla av men också konstigt. Jag har inte behövt känna att jag måste iväg till mitt skrivrum och skriva. Manuset är ivägskickat till två förlag och fler ska det bli bara jag gått igenom texten som korrekturläsaren gett mig. Det var inte mycket alls att ändra när jag bläddrade igenom sidorna. Skönt.

Den här veckan som kommer blir inte nådig. Hela veckan är fylld av aktiviteter. Onsdag blir tuffast då jag ska köra tur och retur till Norrköpning för nätverkande med kollegor. Som tur är kör jag inte själv men drygt sex timmar sammanlagt i bilen är inget jag ser fram emot. Måndag, tisdag och torsdag är det aktiviteter som har med barnen att göra så det ska bli kul. Fredag kommer jag sjunka ihop i soffan och vila ögonen i en bok. Hur ser er vecka ut?

15 tankar på “En helg med intensivt läsande

 1. Det är alltid så intensivt i maj. Skönt för dig då att kunna vila lite eftersom du ju just skickat iväg ditt manus. Det behöver man också. Den här veckan innebär två olika ”författarframträdanden” på kvällstid (i Enköping och Uppsala) tillsammans med några medverkande ur Älska noveller. Utöver det jobba, dramauppvisning, 70-årsfest, handbollscup med två övernattningar, klassaktivitet, kalas( handla present och skjutsa) och…ja, det kanske får räcka så!

 2. Jag har en del pappersarbete (läs administrativt arbete) som jag måste försöka ta tag i. Sen ska jag försöka ägna mig åt lite skrivande också :)

  • Administrativt arbete skjuter man (jag) gärna på så långt det går. Kom på att jag har några räkningar hemma som jag måste ta hand om.
   Lycka till med veckans arbete!

  • Rensa bokhyllan från böcker var längesedan. Har nog inget jag vill göra mig av med där. Möjligtvis i mina bok-appar då men de märks knappt om vi pratar utrymme :) Lycka till med teater och bokrensning!

 3. Jobba hemma med artikel nu ikväll, försöka svara på bloggfrågor, skicka nyhetsbrev på jobbet imorgon, hälsa på i dotterns skola på torsdag – hon börjar F-klass i höst, komponera en tipspromenad till sonens klasspicknick på söndag och kanske vara föräldraledig på fredag om det funkar :)

  • Vi föräldrar har en del att stå i så här i maj när det närmar sig skolavslutning. Hoppas du fick till en bra artikel. Önskar dig en trevlig vecka och förhoppningsvis en liten lucka för ditt skrivande :)

   • Tack! Orkade inte skriva artikeln.
    Svarade på bloggintervju istället. Mvh deadlineberoende :) Ja, maj är hektisk, men snart lugnar det ner sig på alla fronter.

 4. Vad härligt med ivägskickat manus! Hurra för det och för lästid! Själv ska jag skriva vidare och försöka att låta bli att tänka på ”ord jag skrev igår som borde raderas för evigt”. Min inre kritiker ska tiga, jag ska skriva. Och läsa andras böcker.

  • Är du i skrivfas nu? I så fall ska du definitivt inte lyssna på din inre kritker. Dare to be wild :) Skriv nu för jag vill också läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.