Boksläpp och annat

Så kom jag då äntligen iväg och fick närvara på min bloggvän Anneli Stålbergs boksläpp av hennes debutroman Glashjärta. Först mötte jag upp en annan vän, Emma Askling, för att möta upp ett annat gäng författare och wannabes som jag. Vi tog ett glas vin, några tog två och sedan traskade vi iväg till vackra Skeppsholmen där festen hölls. Jag är mäkta imponerad av Annelis barn (och man mfl) som hade gjort det så fint med massor av fat med snittar och de där fantastiska minimacrones-arna. Många bloggvänner var där och andra bekanta ansikten som jag lärde känna lite bättre. Det är enormt värdefullt att som utböling få träffa likasinnade och prata om skrivandets alla sidor.

2015-05-13 17.09.30

När jag väl var tillbaka hos mina svärföräldrar på kvällen som jag övernattade hos var det räkor, ädelost och vitlöksbröd uppdukat på bordet. Som alltid pratade vi böcker. Jag nämnde min medeltidsnovell som jag planerar att göra om till en roman och vid frukosten hade hon skrivit ner ett boktips som kunde vara en bra researchbok. Vägen mot Bålberget av Therese Söderlind. En bok jag inte läst men hört talas om. Jag kommer absolut att läsa den men först ska jag satsa på min trilogi. Bara tio sidor återstår att redigera. Jag hade klarat av dem på tåget hem men efter trettio sidor började jag bli seg och unnade mig att lyssna på lite poddradio. Fredag jobbar jag men sedan är det helg och då ska jag redigera klart de sista sidorna och fira. Både Kabusa och Styxx Fantasy kommer att få post från mig så fort jag knåpat ihop det där följebrevet som är så grymt jobbigt att tota ihop. Jag får nog läsa på lite om det så jag blir lite inspirerad.

7 thoughts on “Boksläpp och annat

    • Samma här Emmelie! :-) Jag hann aldrig säga det men dina blå skor var fantastiskt vackra. Önskar jag också kunde gå i så läckra högklackade skor :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.