Hinner jag bli klar?

Styxx Fantasy söker nya manus. Detta bloggar Ylwa Karlsson om och jag kände hur paniken kom krypande. Förlaget tar bara emot manus i maj. Shit shit shit! Hur ska jag hinna? Jag har hunnit redigera en tredjedel av manuset men jag lade i och för sig ganska mycket tid på den nya inledningen. Lägger jag på dubbla kol och skippar läsandet så kanske jag hinner redigera klart innan månadens slut.

runningScreaming

12 tankar på “Hinner jag bli klar?

 1. Såklart att du måste hinna! Nu får du fokusera enbart på manuset och hela maj är ju kvar! Jag håller mina tummar stenhårt.

  • Ja, jag måste hinna! Vill bli klar inför sommaren också så förlagen kanske kanske hinner läsa det innan de går på semester. Tack för tumhållningen!! <3

 2. Deras andra stora läsa-manus-månad brukar vara november så om du inte hinner klart i maj så blir det en chans till innan årets slut.
  Jag håller tummarna för att du hinner bli klar i tid! :)

  • Det var skönt att höra! :-) Hatar att hafsa igenom manuset, perfektionist som jag är. Känner mig inte lika pressad nu. Tack för pepp! :-)

 3. Kan man inte skicka in och så skriva att man håller på med redigeringsarbete? När man blir antagen blir det ju ändå så att manuset gås igenom, förlaget tycker till och man kan få ändra både det ena och det andra. De ser ju berättelsen i första hand om det är flyt och spänning mm. Och så har du ju några veckor till på dig innan månaden är slut.
  Gör vad du hinner och ha sen tilltro till själva berättelsen. Håller den, så är allt ok! Om sen inte grammatik etc är perfekt så är det ju sånt man fixar sen.
  Det här fixar du!

  • Har tänkt lite i de banorna och de mest kritiska och stora ändringarna är ändå gjorda så ja, det är inte omöjligt att jag gör så. Och följebrevet får bli vad det blir. Rakt och ärligt att jag kämpat in i det sista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.