Passerat en puckel

Äntligen har jag lyckats komma igenom nyskrivningen och redigeringen av inledningen. Jag har ändrat och ändrat och ändrat … Stundvis har det känts segt samtidigt som det varit kul att göra något nytt med manuset. Nu är jag förbi den där puckeln och ska bara passa in resten av handlingen så det stämmer med den nya inledningen. Det känns fortfarande segt och jag hittar på massor av anledningar att gå ifrån och göra andra saker. Det är som om orden fastnar. Ett bra bot mot det vet jag är att läsa något av Patrick Rothfuss men jag har alldeles för mycket annat på tur att läsa först. Ska nog lägga på ett kol där så jag kan komma igång ordentligt med redigeringen. Som det är nu blir inte mycket gjort ändå. Inte i redigeringsväg. Energimässigt har barometern stigit ganska mycket sedan jag kom igång med core-träningen. Det märks på vågen och suget efter sötsaker har minskat drastiskt. Jag längtar till varje pass och känner redan att det är mycket lättare att gå fyra trappor upp till mitt jobb. Förut flåsade jag som en strandad val. Detta bara efter ett par träningstillfällen.Jag ska nog vara fit for fight för beachen i sommar, he he.

8 tankar på “Passerat en puckel

    • Som jag tipsade på din blogg är hundpromenader en bra motion. När man väl tagit sig över det där hindret som tycks oöverstigligt undrar man efteråt vad som hindrat en egentligen. Ett motstånd vänds till habegär efter mer motion. Pepp pepp!

    • Nog för att solen är uppiggande men för flåset krävs det lite mer ja. Bara efter en vecka har mitt flås minskat betydligt när jag går i trapporna upp till jobbet. Det i sig är motiverande att fortsätta med motionen. Så kör igång Mia – inget att vänta på :-)

  1. Det är så lätt hänt att orken och lusten försvinner när man skriver om och om och om igen. Jag känner definitivt igen mig! I ärlighetens namn tror jag bara att man kan pressa sig så långt, är det inte kul så är det inte. Förhoppningsvis blir det roligare om du låter det ta tid och försöker hinna med annat som inspirerar samtidigt!

    • Jag har släppt kravet på att bli färdig fort för det ger bara motsatt verkan. Huvudsaken är att jag försöker hinna med en sida per dag och lite mer på helgen. Alla dagar hinner jag inte men än så länge fungerar disciplinen att titta på det minst fem dagar i veckan. Nu är jag i alla fall inte trött som en zombie vid datorn och det är ju alltid något :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.