Mycket kan hända en måndag

Sådana här måndagar skulle jag vilja ha fler av. Jag har varit ledig idag för att följa med lilltjejen till doktorn för att få bättre mediciner mot hennes allergi som snart drar igång med pollensäsongen. Till frukost överraskade jag med jordgubbssmoothie. Aldrig att jag hinner det en vardagsmorgon. Läkarbesöket gick jättebra och eftersom dottern fått ledigt från skolan passade vi på att äta lunch på stan och shoppa. Hon har aldrig velat följa med mig tidigare på shopping som den stora tjejen men oj vad mysigt vi hade det. Hon fick titta i precis vilken affär hon ville så givetvis blev det leksaksaffären och spelbutiken. H&M en kort sväng också.

Medan dottern testade sitt nya tv-spel passade jag på att köra iväg några skraltiga sekelskiftesstolar till auktionsverket. Nu vill vi ha nytt och fräscht, framförallt ljusa möbler istället för tunga, mörka, antika 1800-talsmöbler som vi inte vågat tacka nej till från våra föräldrar. När de väl var bortforslade var det dags att baka cake-pops. Jösses vad goda de blev. Livsfarligt godis.

2015-04-13 16.01.24

Nu är kycklingen i ugnen så här ska redigeras en liten stund om jag får vara ifred. Sånt vet man aldrig så noga när man av andra uppfattas vara den som vet och kan allt. Jag fick ändå mycket redigerat igår när jag tvingades stänga av wi-fi på datorn för att dottern skulle få bandbredd att se på Netflix. Disciplinen är inte vad den borde vara ibland.

8 tankar på “Mycket kan hända en måndag

    • De är enkla att göra bara man har en speciell siliconform som gör dem runda i ugnen. Vi hittade den på leksaksaffären men de finns säkert i välsorterade husgerådsbutiker. Lite kul att bjuda på till kaffet. Om ingen hinner norpa åt sig dem innan vill säga :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.