Rekord i antal ord

Tack för alla hejarop :-) Det är verkligen galet vad bra det går att skriva den här berättelsen. Idag slog jag nog rekord i antal skrivna ord.

2869 ord under några timmar på eftermiddagen.

Jag fattar det knappt själv. Hel sjukt! Galet! Nu måste jag upp och röra på mig så jag inte växer in i stolen. Wow vilket flyt! Närmar mig i alla fall slutet nu och kanske jag blir klar med råmanuset i helgen om inget annat dyker upp.

Annonser

14 thoughts on “Rekord i antal ord

    • Det är inte ofta jag går in så för en text men när tid och rum inte existerar och jag yrvaket kommer ur skrivkoman är det ofattbart härligt att se vad jag åstadkommit. Inte bara en massa ord utan något som kanske kan bli riktigt bra.

    • On fire var rätta beskrivningen. De är ett sidoprojekt (novell) som ploppade upp i huvudet en kväll när jag lagt mig för att sova. Fick ingen ro förrän jag skrev ner en synopsis och då började jag skriva på den och kunde inte sluta :-) Handlingen utspelar sig sen medeltid när häxprocesserna härjade. Väldigt spännande att skriva om även om jag fortfarande brinner för min trilogi :-)

    • Det här var inte alls planerat och verkligen olikt mig att vänstra med något annat. Men det är inte alltid av ondo utan jag har ju en tanke bakom varför jag skriver den ;-). Fördelen är att jag har upptäckt vad bra det är att skriva utifrån en synopsis. Trodde aldrig det om mig själv :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s