Det är lite tyst här …

… men det har sina förklarliga skäl. Föräldramöten och utvecklingssamtal avlöser varandra och på lördag har dottern kalas som det ska planeras inför.

Vill ändå pressa in det här tipset på Books & Dreams event Författarkväll som jag funderar på att gå på. Det kostar nästan 400 kr men då ingår det ett glas vin, tilltugg och en goodiebag. Kanske något för er?

9 thoughts on “Det är lite tyst här …

 1. Man måste vara tyst på nätet emellanåt! Verkligheten! Vila!
  Jag kan ibland undra om de som bloggar väldigt mycket och ofta, om de har nåt annat liv? Eller om de har fler timmar på dygnet eller obegränsat med ork.
  Ha det så mysigt på författarkvällen!

  • Det undrar verkligen jag med. Jag har skalat ner från att göra ett inlägg varje dag till ett par, tre i veckan. Och kolla in andras bloggar varje dag är bara att glömma. Jag har ett socialt liv och en familj som vill ha mig närvarande och mycket tid går ändå bort till att skriva :-).
   Författarkvällen har jag inte bestämt mig för om jag ska gå på än. Men om jag hittar någon som vill följa med mig blir det alldeles säkert hypertrevligt. Att gå själv på sådana tillställningar utan att känna en kotte är lite som att torrsimma :-).

   • Nej kolla in alla bloggar varje dag går bara inte. Jag kollar readern och har några jag får aviseringar om via mejl. Och sen klickar jag in lite här och där på de på readern. Ibland när jag tänker kommentera, så freakar jag ur om det redan ligger massor med kommentarer. Och läsa alla dem gör jag i stort sett bara i undantagsfall. Det går inte annars!
    Jag har visserligen inte nån familj, men dagligt jobb och lite annat socialt liv. Därutöver vill jag läsa och se filmer. Och helt enkelt bara vara tyst och ensam med mig själv ibland. Ladda batteriet!
    Borde däremot lägga lite krut på att få till ett antal av mina bilder som tavlor IRL, men det går en smula trögt…

   • Jag tycker absolut att du ska göra ”riktiga” tavlor av dina bilder. Fotografiet med hatten (var det plommon med också?) kan jag fortfarande inte släppa (med flera) :-). Du gör fantastiskt vacker konst av dina fotografier och jag är säker på att fler skulle uppskatta att få se dem på en utställning. Så lägg lite mer krut på det du :-).

   • Jag blev lite ”taken back” av ett par saker.
    1.) Att jag nog bör göra om den till utskrivbar upplösning.
    2.) att det kommer att kosta en del att få tryckt dem
    3.) att det kostar att köpa nån form av ramar

    Det första kanske inte behöver göra så mycket eftersom det inte är foto i den bemärkelsen, och jag ska ändå dutta till med acrykfärg här och där. Tål testa i alla fall.
    Och sen får jag ta en bild i taget. Allt behöver kanske inte vara inramat, och jag kan också hitta sånt på second hand
    Men det är typiskt att det alltid ska hänga på pengar!!!!

    Hatten hade jag nästan glömt! XD
    Nu till en början har jag koncentrerat mig på stadsbilder, ska nog gå hem i den här stan…
    Tänker hyra galleriet här så småningom.

   • Några av dina bilder ser jag som canvas framför mig. Att dutta på med färg i efterhand lät som en kul idé. Och vad gäller pengar tycks de aldrig vara i nivå med kreativiteten. Pepp pepp till att du når din dröm!!!

   • Nånting kan komma att hända just med canvas… nästa år…
    om du känner för det så kolla in min svenska blogg. Den är antagligen urtråkig för närvarande, har inte riktigt hittat greppet där än. Men jag har i vart fall börjat jobba på den lite. Länken dit finns längst ner på ordibild.com bloggen

    Du gav mig faktiskt en idé… tack! >:D

  • Verkar vara fullspäckat med inspirerande talare. Å andra sidan kommer jag att gå på Författarkliniken nästa helg så jag lär få min beskärda del där :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s