Ny e-bok släpps idag

Idag släpps en e-bok som jag måste tipsa om. Det är min vän Katarina Persson som släpper sin andra bok En rätt som bäst serveras kall. Den finns att ladda ner på bla Bokus,  Load2read eller låna den via Elib.

En rätt som bäst

Bild lånad från Katarinas blogg.

Tänk om du skulle få en andra chans att göra ett första intryckLivet efter gymnasiet har inte varit skonsamt mot Christian Dyrendal. Skolans översittare bor numera hemma hos sina föräldrar. Pank, dumpad och kantstött tillbringar han sina dagar med att fundera över vad han hade kunnat göra annorlunda.

Jannike Collin var ett av offren för Christians mobbingregim under högstadiet. Idag, tjugo år senare, har hon ett nytt namn och ett bra liv, lojala vänner och ett jobb hon älskar, men upplevelserna under tonåren har orsakat djupa sår som aldrig riktigt läkt.

En kväll stöter hon på Christian på en pub i Stockholm vilket får alla gamla minnen att väckas till liv igen, och när hon upptäcker att han inte känner igen henne föds en idé. En idé om hur hon ska få hämnd för allt han utsatte henne för och bli kvitt. Den här gången ska hon ge igen med hans egna metoder. Men så händer någonting hon aldrig hade kunnat förutse.

En rätt som bäst serveras kall är en roman om upprättelse, men också om hur lite vi egentligen vet om de människor vi tror vi känner. 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s