Vill gräva i jorden

Jag har en hel arbetsvecka kvar att jobba innan jag får gå på semester. Känns som en evighet. Behöver verkligen den där ledigheten nu. Som tur är är det väldigt lugnt så jag får tid att rensa mail och googla runt. För jobbets räkning. Hrm.

Nä, just nu vill jag ta dagen som den kommer och slippa de där rutinerna att kliva upp på morgonen och ta sig till jobbet. Äta frukost i lugn och ro, skriva, läsa och pyssla i trädgården, det är vad jag vill. Trädgårdsarbete är väldigt bra för kreativiteten. Jag kan tänka på scener och karaktärer under tiden jag gräver runt i jorden och klipper häckar. Sedan är det bara att borsta av sig och få ner allt det där jag tänkt fram. Så vill jag ha det. Nu.

6 tankar på “Vill gräva i jorden

  1. Jag skulle kunna tänka mig ett år av läsande och skrivande. Enbart. Jag skulle vara så sysselsatt! Men snart är det semester i vart fall, då jäklar.
    /Heléne

    • Det låter härligt med ett år av läsande och skrivande men jag tror att jag för egen del gärna har kvar en del av mitt jobb. Det är precis så utmanande som jag behöver för att må bra. Men å andra sidan skulle jag inte ha något emot att vara em framgångsrik författare som föreläser och reser runt för att reseacha inför kommande böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.