Bra läsning och ännu ett steg framåt

Härom dagen fick jag hem antologin I Varje Ångetag, skriven av flera författare. Signerad. Av Charlotte Cederlund som är en av författarna. Än så länge har jag bara läst hennes novell. En mycket välskriven och händelserik liten novell som jag gillade väldigt mycket. Gemensamt för alla novellerna är att de utspelar sig på Oscar II tid (1800-1900-tal) fylld av äventyr, frihetskamp, romantik och ond bråd död till framtidstro och hjältemod.

I varje ångetag

Idag kom ett mail från min Aten-specialist. Med precis den information jag behövde. Den satt så bra att jag blev alldeles blank i ögonen. Låter kanske fånigt men när vissa detaljer bara faller på plats lika självklart som tomten kommer om julen blir jag onekligen rörd. Nu är jag extremt lättrörd men det kanske hör författarådran till… I alla fall är informationen ovärderlig. Annars går redigeringsarbetet lite väl långsamt just nu. Kanske jag hinner lite mer i helgen mellan tvätt och packning?

Annonser

7 thoughts on “Bra läsning och ännu ett steg framåt

  1. Den ska jag också läsa! Måste bara komma ihåg att sätta in pengar.

    Lättrörd ja. Gissa om jag hade med mig näsdukar till förskoleklassernas vårkonsert i morse. Börjar nästan gråta bara jag tänker på hur fint det var och hur duktiga de är och hur de har övat in alla texter och hur… Om jag inte vore gift skulle jag gifta mig med musikläraren. Han är min idol. Kanske lika bra att jag missar skolavslutningen. Det finns en risk för att jag skulle bli pinsam med mitt snorande :-)

    • Ha ha, du är nog långt ifrån ensam om blanka ögon och snorig näsa när det gäller barn som är duktiga. Synd för din egen skull att du missar skolavslutningen men ibland kan man inte styra över kalendern och jobbet.

    • Nej tyvärr, jag har inte hunnit än men jag såg att du var med liksom Johannes Pinter från Debutantbloggen. Jag har haft så mycket bestyr inför resan till Mallorca (reser imorgon tisdag) men jag har lovat mig själv att läsa din och Johannes noveller före alla andra – bara för att jag är så nyfiken :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s