En extra skrivdag

I morse (tisdag) vaknade den ena dottern med yrsel och illamående. Det visade sig vara feber. Skickade iväg minstingen till skolan och åkte hem igen, redo för en dag fylld med skrivande. Sjuklingen repade sig en aning med en tablett och satte sig vid datorn för att spela.

Nu har jag skrivit i några timmar och har bara lite lite lite kvar på nyskrivningen innan jag återgår till redigeringen av jag-perspektiv till tredje perspektiv på resten av manuset. I en paus beställde jag två böcker på en ny-gammal bokhandel på nätet. Fritz Ståhl som LitteraturMagazinet köpt upp. En bokhandel jag gärna gynnar i kontrast till de andra jättarna som Bokus och Adlibris.

De här böckerna blev det:

Havet Under Oss

Tecken i skyn

Annonser

8 thoughts on “En extra skrivdag

    • Hon verkar nöjd och sitter försjunken framför datorn. Jag har erbjudit mig att läsa högt ur boken vi läser om kvällarna men hon ville hellre hålla på med sitt. Så jag får väl hålla på med mitt :-).

  1. Den där yrsel och feber-grejen har vi också. Först den ena sen den andra. En konstig seg sak att ha. Hoppas barnet tillfrisknar fort.

  2. Härligt med långt skrivpass. Nu har jag anlitat Jenny B, hade varit kul att prata lite om det. Du får gärna maila mig, min adress finns här på din blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s