Det gick att tvinga …

… undan den där svackan med ren viljekraft. Jag sög i mig energi från Dilanas youtubeklipp (se föregående inlägg) och föreställde mig att jag var en krigargudinna. Upprorisk och skrikande ”TOWANDA” med full kraft. Ja, inte högt förstås. (Jag vill ju inte skrämma livet ur barnen.) Nu är jag på kapitel fyra och stormen har drabbat karaktären med full kraft. I just löööööv it.

För övrigt har det spelats Fia utan knuff, instruerat döttrarna hur symaskinen fungerar och druckits kaffe. Måndag och tisdag är jag ledig. Sportlovsveckan nalkas i den här delen av landet. Barnen ska få bo hos mormor och morfar för några dagar fram till fredag. Då passar jag och maken på att gå på bio och äta middag på stan. Yay!

10 thoughts on “Det gick att tvinga …

  1. Hahaha, jag kan verkligen se för mig hur du sitter vid skrivbordet och skriker Towanda, medan barnen och maken står tysta i dörröppningen, tittar på varandra och skakar på huvudet, haha.

    • :-D. Det tror jag säkert att du kan. Och de skulle verkligen skaka på huvudet och sedan fortsätta med det de höll på med och tänka att hon är sig lik. Pfffssshihihi.

  2. Bra med positiv energi! Och bort med alla negativ energi i form av hjärnspöken (och alla annan negativ energi förstås). Just de där negativa orden som flyger runt i hjärnan lider jag också av just nu. Men gör mitt bästa för att mota bort dem.
    /Heléne

    • Plocka fram din inre amazon-kvinna eller krigargudinnan Athena. Vråla TOWANDA du med ett antal gånger så får du upp ångan. Hitta din Theme-song som Ally McBeal. Du fixar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.