Fy farao vad läskigt

Nu är det gjort. Mitt första manus i trilogin ligger hos lektören för grillning. Gud, vad har jag gjort, tänker jag och samtidigt är jag så otroligt nöjd med att ha tagit steget. Lycka till mitt älskade manus! Det här känns nästan ännu mer pirrigt än när jag skickade till förlagen för nu vet jag att det kommer att bli läst. Till punkt och pricka. Hua!

Annonser

11 thoughts on “Fy farao vad läskigt

    • Det är därför jag valde att satsa på en lektör. Det är dags att lägga i en annan växel och med det här vet jag att jag kan komma vidare och bli stärkt. Jag vet att jag har en del att ta tag i och innan jag tog itu med manuset igen tyckte jag att det var bättre att få det granskat och bedömt av ett proffs.

  1. Vad bra! Och naturligtvis pirrigt. Men det är otroligt givande att få goda kommentarer på ett manus, att få nåt riktigt att jobba med.

    • Jag förväntar mig att växa en hel del av det här. jag försäkrade mig först om att denne inte skulle vara för snäll utan påtala allt som påtalas kan. För mig är konstruktiv kritik en katalysator att skriva om och bättre. Ska bli hur kul som helst. Nu så här en dag efter att jag skickat in det är den där läskiga känslan borta men knappast mindre tålmodig för det :-).

  2. Spännande! Bara det att någon annan verkligen läser och tycker till är en kick. Och att dessutom få höra sina styrkor och svagheter så man kan lägga krutet där det behövs är toppen. Hoppas det blir den skjuts framåt du hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s