Idag kom den

2013-10-22 16.21.30

Det finns inte ord för hur fantastiskt vacker den här boken är på insidan. Annorlunda. Inspirerande. Kan komma väl till pass nu när jag ska börja knyta ihop säcken i andra manuset.

Annonser

11 thoughts on “Idag kom den

  • Du kommer inte att ångra dig. Den finns på Bokus och Adlibris för under 200 kr. Ett fynd med tanke på det maffiga innehållet. Det törs jag säga utan att ha läst hela boken men innehållsförteckningen och inledningen utlovar en hel del godis som främst riktar sig till de som skriver fantastik och SF.

   • Jag tänker att den kan vara inspiration till såväl bildskapandet som skrivande.
    Kan behöva inte minst till skrivandet som helt tycks ha gått i stå. Det är därför det blir mest bilder för närvarande.

   • Du har en skön känsla för perspektiv i dina bilder som jag gillar väldigt mycket. Illustrationern i Wonderbook är lika lekfulla som dina och öppnar upp sinnet till nya världar att utforska. Så bilder är ett bra alternativ när skrivandet inte vill sig. Ikväll ska jag använda mig av bilder i huvudet eftersom ögonen är för trötta att glo på en skärm. Det gör jag hela dagarna på jobbet så det kanske är därför de protesterar :).

   • Jag kommer ju knappt åt en skärm på hela dagarna på jobbet – utom iPhonen ibland – och när jag kommer hem är jag fysiskt trött så då är det Macen som kommer fram. Men för trött för ord så det blir mest bilder av olika slag. Håller just på med ett experiment…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s