Skrivrace

Det är vad jag hade i söndags. 1000 ord på bara ett par timmar. Efter flera dagar fanns det ett uppdämt behov och orden bara sprutade ut genom fingrarna och in i dokumentet. När klockan var halv elva på kvällen ville jag inte alls gå och lägga mig. Tyvärr var jag tvungen för att inte vara som en zombie på jobbet idag. Jag har ju gett en vink om här på bloggen att jag får massor av uppslag på ändringar i manus 1 som jag borde åtgärda men jag har äntligen tagit mig för att börja skriva ner idéerna på post-it lappar. Dessa har jag satt fast på utrivna blad från gamla trädgårdstidningar så att det blir en fin bakgrund. Dessa i sin tur sätter jag in i plastmappar i en pärm. Ordning och reda ska det vara. Nu ska jag lägga lilltjejen och hoppas på att hon somnar snabbt.

Annonser

9 thoughts on “Skrivrace

  1. jag håller med Jenny här, ofta tycker jag ett litet (gärna påtvingat) avbrott just skapar den där känslan av flow när man väl skriver. Kul med post itsen med. :))

    • Post itsen är det du som inspirerat mig till :). Nu använder jag dem för att lista alla ändringar jag vill göra i manus 1. Det är bra att få med sig så mycket ideer som möjligt innan jag sätter igång. Måste vara effektiv vet du :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s