Skogspromenad

Blev inspirerad av Mias skogspromenad och passade på att fota när jag besökte mina hemtrakter. Platsen är från en skog i närheten av där min farmor bodde när hon levde. Ljuset och miljön väckte många minnen men också fantasin. Delar med mig lite här med några bilder.

2013-06-15 14.05.27

 

 

2013-06-15 14.10.31

 

 

2013-06-15 14.03.35

 

 

2013-06-15 14.04.52

Annonser

10 thoughts on “Skogspromenad

  1. Vad fint! Och de där bilderna sätter igång min fantasi också. Vilken bra plats. Det blir liv i en bild där det ligger träd över vattnet. Dessutom vatten som rör sig. Mycket i de där bilderna.

    • Naturen är rik på inspiration. Det är inte bara ljuset och dofterna utan även stämningen som väcker tankar och känslor. Kul att bilderna väcker något hos dig också Mia :).

  2. Jätteläckra bilder!!! Plötsligt vill jag också ha med lite skog i min nya, men det passar inte in. Kanske får nöja mig med en egen skogspromenad idag. :) blev inspirerad.

    • Jag är jätteglad om jag har lyckats inspirera dig med mina bilder. Det var lite det jag hoppades på att kunna dela med mig av den inspiration som naturen ger.

  3. Vilka fina naturbilder! De triggar verkligen fantasin. :)
    Sysslar som bäst med lite samma sak: fotograferar olika miljöer som stämningsbilder för att hjälpa skrivandet på traven.

  4. Jenny, Manuskt och Malinskij: Kul att ni gillade bilderna. Jag förvånas över hur bra de blev trots att jag bara använde mig av min Iphone. Jag tog några fler som jag ska låta mig inspireras av längre fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s