Behöver du skrivtips?

Roza Takiporian har precis startat en sida som hon kallar Språkligt, där hon lägger upp lite skrivtips och annat smått och gott som grammatik och förklaringar på olika begrepp i språket. Roza är en drivkraftig tjej som studerar till språkkonsult. Förra året kom hon ut med sin novellsamling ”Om att gråta sig till sömns och annat trams”. Här hittar du min recension på den boken. En guldkorn bland mina e-böcker! Rubriken på inlägget avser en helt annat bok är bäst att tillägga.

Ett annat tips är att att LitteraturMagazinet har startat en skrivskola med gratis tips på hur du utvecklar ditt skrivande. Där diskuteras idéer med andra skrivintresserade, du kan läsa recensioner av aktuella skrivarböcker, författarintervjuer, krönikor  med mera. De har även en Facebooksida du kan gilla. Intresset har varit extremt stort så det kan ta några dagar innan du får inloggningsuppgifterna.

Annonser

10 thoughts on “Behöver du skrivtips?

  1. Jag har anmält mig till Litteraturmagazinets skrivarskola. Mest på skoj. Lägger upp när jag hinner tänkte jag! Verkligt kul initiativ och det märks ju hur stort intresset för skrivande är i stugorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s