Ett lite steg på vägen

Skrev 290 ord idag. Totalt är jag uppe i 6090 ord. Jag är väldigt nöjd med tanke på det minimum med tid jag har. Vinets smaker löste sig också. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Försov mig i morse. Snart är det helg, då kan jag sova ut och börja planera för något trevligt som är på gång om en vecka. Och skrivaaaaaa…

Annonser

7 thoughts on “Ett lite steg på vägen

  1. Bra att vinet fyller alla funktioner (i text och så där annars för att man måste ju prova själv, förstås). Då är Jante nedtryckt i skorna och du får skrivaaaaaa.

    • Man får vara glad över det lilla man har :). Jag ställer inte högre krav på mig än vad jag klarar av och jag klappar mig på axeln att jag slutförde ett helt manus på mindre än två år. Klart att jag drömmer om att få skriva på heltid och kanske jag får göra det en dag om jag är tillräckligt envis och tålmodig :).

  2. Känner mig nästan lite skyldig här, efter Helenes post, eftersom jag är arbetslös och kan skriva hela dagarna… Men att inte ha några pengar är ju inte heller så kul, så jag kanske kan komma undan med det?

    • Ha inte dåligt samvete för att du har tid att skriva. Du utnyttjar tiden till något vettigt och får kanske ytterligare en eller två böcker skrivna på kuppen :). Passa på nu och njut av den arbetsfria tiden även om den i sig inte är något att vara glad över just pga inkomstbortfallet. Snart kanske du har ett jobb igen och då gäller det att ha hunnit en bit på vägen med manuset. Och det verkar ju inte vara något problem med med ditt fantastiska flow :)).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s