100% klart

Jag har nått mååååålet! OMG! Är det sant? Ett år, åtta månader och sju dagar tog det att färdigställa första manuset. Vilken fantastisk resa det har varit. Nu börjar en ny resa med sättning, tryckning och utskick till förlag. Ikväll ska jag fira med bubbel med maken. Jag är alldeles darrig av lycka. Tjohoooo, jag lyckades! Det går fastän man har barn och jobbar nästan hela dagarna. Ni bloggare har varit ett stort stöd för mig. Jobbet har varit helt och hållet mitt men i de tuffare stunderna har ni dragit upp mig ur leran och fått mig att kämpa på. Tack för att ni finns <3!!!

22 thoughts on “100% klart

 1. GRATTIS!!!! Fantastiskt bra kämpat! Klart du ska fira. Nu håller vi tummarna för att du snart blir antaget också :-)

 2. Grattis! Vet hur det känns. Det är en underbar känsla. Samtidigt som det är lite sorgset, då man inte ska skriva mer på sin historia. Men passa på att fira. Det är du värd.

  Själv håller jag på att leta efter testläsare till mitt manus.

  • Ja, det känns lite sorgset men jag behöver inte släppa mina karaktärer än eftersom jag har två böcker kvar att skriva.
   Testläsare är guld värda i sin vikt. Helst ska det vara någon som själv skriver och har med sig det där med gestaltning, grammatik osv. Lycka till med att hitta någon som kan strö lite guldstoft över ditt skrivande :)! Kram

   • Tack. Ja, jag har fått in några bud redan, men hoppas på lite fler så att det blir en riktigt grupp.

  • Ha ha ha, jag hoppas också att mitt favoritförlag inser vilket dundermanus jag har och ger mig en hel årslön så jag kan skriva färdigt trilogin på heltid. Ha ha, jag är lycklig bara mitt manus trycks upp och finns tillgänglig i bokhandeln så att det kan läsas av alla. Sjukt läskigt ändå :)!

 3. Carola! Du är så himla bra! Det är så stort, att vara klar. Wow! Det ska bli så spännande att få följa vad som händer nu men jag känner på mig att förlagen kommer att gilla! Fira nu, det är du verkligen värd! Kram

  • Åh, tack snälla fina Emma :))! Jag hoppas verkligen att du har rätt att förlagen kommer att gilla mitt manus.
   Jag överraskade min make med att be honom öppna bubbelflaskan efter middagen. Först tittade han undrande på mig men sken snart upp och förstod vad det handlade om. Nu måste jag ju låta honom läsa, huuuu vad pirrigt :)).

   • Ja, det är pirrigt, det förstår jag. Men han måste ju vara sjukt nyfiken vid det här laget?! Det hade ju jag varit. jag vill också läsa!!:o)

  • Skål Jenny! Ja, underbart och samtidigt så … tomt. Jag har ju ett nytt manus jag redan börjat på med samma karaktärer som jag kan ge mig i kast med men … jag vill låta verkligheten få sjunka in lite först :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.