Se så söt

20130314-143443.jpg

Se så söt tårta min minsta dotter fick på 6-årsdagen igår. Jag blev så mätt på min lilla bit att jag inte orkade äta något mer den eftermiddagen.

På kvällen hann jag med att mysa med manuset några minuter. Lite tvivel ville tränga sig på men jag vände ryggen till och bestämde mig för att jag faktiskt inte är usel. Kanske ingen Nobelaspirant men de kraven har jag aldrig haft. Skriva ska vara kul och lustfyllt. Jag märker att språket blir bättre ju mer jag läser. Ska försöka ordinera mig lite mer lästid, helst varje dag, hur det nu ska lyckas.

Snart lämnar jag jobbet för att hämta barn, laga mat och städa inför besök till helgen. Just det. Midsommartårtan måste jag förbereda också. Minstingen har beställt tårtan vi brukar äta på midsommarafton att bjuda släkten på, på lördag. Om jag inte svarar på era kommentarer förstår ni varför :-). Vill ändå rapportera vad som händer i mitt händelserika liv :-).

Annonser

16 thoughts on “Se så söt

 1. Jättesöt tårta! Tänk om man hann läsa varje dag. Just nu är det bara kaos i mitt liv, kom just på att vi glömde bort äldsta dotterns föräldramöte igår. kanske ingen katastrof…men det känns faktiskt så. Jag är nämligen inte typen som glömmer bort sådant. Lite läskigt, har för mkt att göra och är förlamande trött. Dax att dra i handbromsen kanske. men nu var det ju inte det vi skulle avhandla här!! Ha en trevlig helg med massa firande. Kram

  • Tänk vad många gånger jag vill dra i den där handbromsen och inte kan göra det för att livet med barn innebär att man inte kan det. Det jag har gjort istället är att inte ställa så stora krav på mig själv att allt ska vara i topptrim här hemma. Dammflodhästarna får lov att lägga på sig hullet utan att fångas in för slakt varje vecka :-).
   Ha en trevlig helg du också Emma! Kram

 2. Ja, lästid kan man aldrig få för mkt av. Såg förresten i ditt tidigare inlägg att du hade köpt Magikerna. Har du börjat läsa den än? Hur är den??

  • Hej Helene! Jag har läst hundra sidor i boken nu och jag gillar den skarpt. Har hört att den ska vara lite seg i mitten men det ska jag nog stå ut med. Är glad att jag äntligen har hittat en bok som rör sig framåt.

   • Vad kul! Ja, det är så förbaskat trist när man har sett fram emot att läsa en bok och så segar den sig.. Kul att det är lite driv i den :). Ska nog köpa den :)

   • Nu har jag passerat mitten och tycker fortfarande att den är bra. Jag har inte upplevt någon seghet men jag kan på sätt och vis förstå om andra upplever det som segt. Karaktären upplever sitt liv som lite tråkigt och inga omvälvande saker händer men jag ser nyanserna och gillar ändå hur författaren för det levande och trovärdigt. Kanske tar jag det bättre eftersom jag var förberedd på det? Helt klart en bok jag är nöjd med och lär mig av.

 3. fantastisk tårta! du får hälsa o gratta i efterskott från dina bloggkompisar :)
  de växer upp så fort o rätt var det är så är de 16 år och ska vinna varje diskussion och tror att de vet allt om livet.
  Skulle också vilja kram manuset men det har inte kommit tillbaka från lektören ännu.
  Har köpt lite böcker samt lånat några från ”jobb-biblioteket” det är skönt att komma in i ett läsflow efter att ha skrivit så mycket. Rena avkopplingen. Kram!

 4. Jag är också nöjd bara jag hinner ge manuset lite tid om dagen, antingen att läsa eller att få redigera lite, men tyvärr är det ju svårt att hinna med när man har massa annat runt sig :-)

  • Normalt brukar jag ägna mitt manus lite tid varje dag, även om det så bara är för att läsa en sida och byta ut ett par ord. Nu har jag inte haft tid till det på tre dagar och längtar som en galning till i kväll då jag SKA ta mig tid till det. Nu har gästerna rest hem och vardagen återgår till de vanliga rutinerna. Tjohoo :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s