Jamen fattar ni?

Jag är klaaaaaar!!!!!!! Jag har redigerat färdigt!!! Det är ofattbart. Nästan så att jag lipar. Slutet gick som en dans. Trots att jag nästan kräktes av leda tyckte jag att de sista 30 sidorna var riktigt bra skrivna. Nu ska jag fira. Har redan ett glas rött vin bredvid mig och nu ska här läsas. Ja ni vet ju att jag har lite att beta av =).

Annonser

18 thoughts on “Jamen fattar ni?

  • Tack underbaraste Kati! Ja det är verkligen en bedrift. Ett och ett halvt år ganska precist har det tagit mig att färdigställa 406 sidor till en fantasyroman. Gosh! Spådomen slog in till slut ;).

 1. Finns fasen inget bättre än att vara klar. Och 406 sidor, wow! Otroligt duktig har du varit och fira ska du. Rödvin och läsning av nån annans bok, så bra kombination. Grattis och hurra hurra hurra hurraaaaaaa!

  • Haha, tack för alla hurrarop Mia! Jag mår väldigt bra just nu och känner mig ganska stolt över bedriften att ha skrivit en hel roman. Lite konstigt känns det att det faktiskt är färdigt men mest av allt är jag lättad. Jag klarade det :-)!!

 2. Åh, Grattis!! Helt fantastiskt ju, jag har sagt det förut men jag upprepar gärna, jag är grymt imponerad. Så himla duktig du är som verkligen slutfört detta!!

  • Tack finaste Emma!! Jag är sååå glad att få höra det från dig och hoppas att jag kan inspirera dig att kämpa på. Det kostar en del när man har familj men det är det värt. Och framför allt – det gåååår att skriva en roman med barn springande runt benen stup i kvarten :-). Hemligheten för att klara det är Tålamod, Envishet och stöd från vänner som tror på en. Så heja dig Emma! Kämpa på! Varje litet ord bygger en roman även om det tar tid :-). Kram <3!

 3. Ja, och jag blir grymt inspirerad och peppad av dig ska du veta. Fick just nu en skjuts i rätt riktning! Kan du så kan jag tänker jag men så behöver det ju inte vara :o) Kram

  • Klart att du kan!!! Ha inte för höga krav på dig bara. Skriv det du hinner även om det så blir några ord i veckan. Älskar du att skriva så är det det du ska göra. Låt ingen ta det ifrån dig!

  • Faktiskt så njuter jag otroligt mycket av att vara klar. Att sedan se boken tryckt tror jag kommer att ta några år men det är helt okej. Om priset är rimligt kommer jag att trycka provex och skicka dem till förlagen istället för utskrivna A4. Då får jag se boken tryckt på det sättet, hihi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s