Nyårsfirande

Planerade nyårsmenyn med grannen idag. Förrätten blir en överraskning som grannen ordnar och sedan blir det stek med rotsaksgratäng och till efterrätt vaniljpannacotta med hallonmos.

I kväll sover äldsta barnet över hos en kompis och jag har en kväll helt fri för skrivande. Tjohooo…

Annonser

11 thoughts on “Nyårsfirande

 1. Åh, jag läste din presentation och den ingav mig så mycket hopp! Vilken häftig resa du beskriver! Och att det aldrig är för sent! Lycka till med skrivandet.

  • Tack :)! Vad roligt att jag kunde bidra med hopp. Skriver du själv? Du vet, det är aldrig för sent att börja. Skrivandet har inget med ålder att göra, det är passionen och lusten som är det viktiga. Sedan är det bara att kasta sig utför stupet och skriva av hjärtats lust. Kul att du tittade in här hos mig! Hälsa gärna på igen :)!

 2. Jag vet, det har ju inte det men jag har också närt en lust att skriva i hela mitt liv. Min dröm har alltid varit att skriva en bok. Och så blir jag lite frustrerad när tiden inte finns. Men du har helt rätt, hädanefter ska jag sätta mig den tid som finns – oavsett trötthet och annat. Det viktiga är ju att det blir av. Bra att bli peppad ibland då kommer inspirationen! Jag hälsar garanterat på igen:o)

 3. Härligt med egen kväll och skrivtid! Hoppas du får ner många väl valda ord! Middagen i morgon kommer bli kanon, det låter hur gott som helst! :D
  Jag hoppas hinna skriva lite i morgon, får se om jag hinner mellan tapas fix och nyårsbestyr. ;)

  • Lilltjejen försökte skrika sig till att jag skulle lägga henne istället för pappa, men jag stod på mig – med visst dåligt samvete förstås. Några rader kanske du hinner :)? Ibland räcker det att bara titta kort på texten för mig så är jag lycklig :).

 4. Härligt med mycket skrivtid!
  Hoppas du får ett fantastiskt nyårsfirande också, men med den där goda maten blir den säkert perfekt :-)

 5. Så fantastiskt roligt det låter med så mycket egen skrivtid. Hoppas du kommer in i rätt stämning och att flowet infinner sig så du får ner riktigt mycket riktigt bra ord i manuset.
  Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s