Dåligt med bloggbesök

Här är det ingen lugn helg kan jag säga. Maken köpte hyllor till barnen på Ikea igår som vi monterade upp. Nu är han och köper lådor så vi kan sortera upp alla leksaker. Jag hann ändå redigera en hel del i natt. Nu återstår bara 30 sidor mot 80. Kanske hinner jag klart i kväll men under dagen är det annat på schemat. Nu ska jag upp i minstingens rum och sortera barbiegrejer och annat krafs.

Jag tar igen mina bloggbesök hos er andra så snart jag kan men nu förstår ni varför jag inte tittat in hos er lika frekvent :-). Leker supermorsa just nu. Skriver man fantasy så är det nära till hands :-).

Annonser

16 thoughts on “Dåligt med bloggbesök

  1. personligen leker jag misslyckad författare idag. jag har full förståelse. dessutom måste man ju (tyvärr) ta itu med såna världsliga sysslor ibland också, hrm…

    • Oj då, det leken lät inte så kul. Tur att du bara leker då för jag är alldeles säker på att du är en mycket brilliant författare som bara har tappat modet i avvaktan på förlagens svar. Faith my friend, faith :-).

    • Ha ha, jag har inte haft tid att sitta i soffan i dag men drömt om mitt litterära genombrott har jag gjort ändå :-).
      Drömmer du också om ett litterärt genombrott?

    • Jag har sannerligen varit magisk idag eftersom jag äntligen fått minstingen att trivas i sitt rum. Det är sällan hon vill vara där själv vilket jag förstår eftersom hon blir själv på övervåningen men idag har hon myst själv med musik och ritat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s