Mycket känslor hos min karaktär nu

Jag är helt matt efter att ha levt mig in i min karaktärs känslor. Undrar om det inte är hela spektrat? Det är mycket som händer samtidigt som en annan figur är där lite diskret och rör om i soppan. Pust, vi får se om jag lyckas somna :-). Men jag är nöjd med kvällens arbete. Nu återstår 98 sidor att redigera.

Annonser

15 thoughts on “Mycket känslor hos min karaktär nu

 1. Oj vad det låter spännande…att det kommer en annan person och rör om i grytan. Det kan ju bli precis hur som helst. Du öppnar verkligen för att göra något riktigt bra! SÅ kul…hoppas man får läsa det…

  • Den här delen var en överraskning för mig själv första gången jag skrev det. Jag hade själv ingen aning om vad den där personen hade för betydelse förrän några sidor senare. Det var en ren magisk uppenbarelse vilken dold intrig som skapades och kastade berättelsen vidare och blev upptakten till slutet.
   Jag hoppas också att du får läsa den en dag =).

  • Jag tror att det är en förutsättning att leva sig in i karaktären för att det ska bli bra. Det är som James Scott Bell säger: ”Put some of your guts in it, your blood, your skin, your anger, your feelings…” Just känslor har jag alltid varit intresserad av, hur, vad vem, varför osv. Känslor har stor makt över våra liv men att få makt över känslorna utan att trycka undan dem – det är en konst – och att skriva om dem – en ännu större utmaning :-).

  • He he, jag ska allt göra en redigeringsvända till innan det är dags för något förlag =). Vad det blir för förlag vet jag inte så noga än. Det tittar jag mer på när det närmar sig :-).

 2. Det där är både och tycker jag, visst är det extremt bra att kunna leva sig in i sin karaktär, men det är oerhört jobbigt. När jag skrev om en av mina som hamnat i knipa var jag själv rädd…. Konstigt egentligen eftersom det är jag som styr vad som ska hända.
  Skönt att du kunde gå och lägga dig, så du inte skulle iväg någonstans efteråt. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s