Många ord

Klockan har passerat midnatt och manuset är uppe i 146 000 ord IGEN! Jag var nere på 144K men efter att jag har åtgärdat en del slarvfel med att bara referera till att dialoger sker så har jag skrivit dialogerna. Ja, och lite mer action – förstås :-). Skönt att vara på spåret igen.

Annonser

6 thoughts on “Många ord

 1. Underbart att det flyter på :-)
  Sen antalet ord är ju faktiskt inte så viktigt (om du nu är bekymrad för att ditt manus är för långt). Det är ju själva historien som är viktig och så länge den är fängslande, spelar längden ingen som helst roll :-)

  • Nej jag är inte orolig. Det kommer säkert att skalas bort något när det blir antaget och förlaget vill säga sitt :-). Frågan är bara vad? Om jag tar bort de partier som är lite lugnare kommer tempot att bli lite för intensivt rakt igenom. Men det där är ju de experter på så det blir säkert bra =).

   • Ja, det är nog ingen fara. Och högt tempo brukar innebära att man som läsare fortsätter vända blad och har svårt att lägga ifrån sig boken :-D

   • Precis! Därför har jag inlett berättelsen där allt börjar. Rätt in i gapet på en av antagonisterna. Inser nu att jag faktiskt har två i mitt manus :).

 2. jag säger detsamma, oroa dig inte för ordmängden i det här skedet. Det var iaf rådet JAG fick av er bloggläsare när jag hade samma problematik. Huvudsaken är att det är intressanta ord :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s