Ny skrivarhörna

20121013-181621.jpg
Här är min nya skrivarhörna. Tidigare har jag suttit vid matsalsbordet men jag har insett att det är för högt och det straffar sig med värk i nacken. Fåtöljen är arvegods efter min mormor och superskön. Gardinerna fick jag upp idag efter att ha sytt upp dem. När middagen är avklarad ska jag sitta där och knattra lite på tangenterna. Läääängtar :-).

Annonser

17 thoughts on “Ny skrivarhörna

  • Ja det är det :-). Extra mysigt med ett glas vin på bordet bredvid en lördagkväll men jag glömmer alltid bort det :D.

   • Det låter nice! Vet du vad jag har gjort idag? Skickat mitt manus till tre förlag!

   • Aaaaaah! Gud vad kul :))! Då håller jag tummarna för ett snabbt och positivt svar! Har du haft kontakt med dem innan?

   • Nej, jag har inte haft kontakt med dem innan. Snabbt svar lär det inte bli. Ett av de tre kan inte ens säga att de kommer svara alls! De andra två svarar inom 2-3 månader. Tyvärr har det förlag som jag ville skicka till i första hand MANUSSTOPP! Bah!

   • Argh! Det är en ytterst tålamodskrävande bransch :(. Lycka till ändå att det går vägen :))! Wohoo för att du är klar!

 1. Mysig hörna! :D Måste bara fråga om du sitter med datorn i knät då? eller? Jag sitter precis som du gjorde vid köksbordet (som är för högt). Har dock ett ”kontor” på övervåningen med ett höj och sänkbart bord, men jag har insett att jag är för lat för att gå upp dit. Dessutom är jag för social för att sitta ensam i ett rum där uppe. Skulle gärna sitta i en fåtölj bredvid dig och diskutera romaner och förlag och vårt eget skrivande! :D

  • Jag har datorn i knät och kan äntligen slappna av i axlarna. Det har fungerat i två veckor nu. Framför mig har jag en fotpall där jag ställer ifrån mig laptopen när jag sträcker på benen.
   Det skulle vara perfekt att ha dig i gungstolen som normalt står vid andra sidan om bordet. (Platsen upptas just för tillfället av en gigantisk växt som min
   man ska ta med sig till sin arbetsplats
   när de byter lokaler.) Uj vad mycket vi
   skulle kunna prata om och tipsa
   varandra :). Vore det fredagkväll skulle jag bjuda på en irish coffee och tända en brasa i spisen intill.

   • ÅH! Irish coffee är det bästa jag vet! Har jag sagt det eller är du synsk? ;) Låter super nice! Gungstol passar också perfekt nu när jag närmar mig 40 år med stormsteg.
    Ska du gå på books & dreams event den 21 nov i sthlm? Bloggade om det här om dagen. Kolla! Skulle vara kul att mingla med dig där! Jag har köpt biljett!

   • Ibland undrar jag om jag faktiskt är synsk men inte den här gången. Är själv svag för just Irish coffee så här års :-).
    Snyft, nej jag har för långt att åka på den mässan. Eller snarare inte tillräcklig ledighet för att åka de 25 milen :(. Däremot har jag bestämt mig för att inte missa bokmässan nästa år. Då jädrar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s