James och Åsa

Idag kom de med posten :)))).

20121009-195543.jpg
Jag vet inte ens vart jag ska börja. Kanske Revision & Self-editing eftersom jag håller på med redigeringen?

Idag köpte jag en biljett för att lyssna på Åsa Larsson som besöker vårt bibliotek den 24 oktober.

20121009-195959.jpg
Jag är på tjänsteresa den dagen i Motala och hoppas hinna hem till sju på kvällen för att inte missa något. Tills dess måste jag ha läst ut Solstorm, hennes debutbok.

Annonser

10 thoughts on “James och Åsa

  • Det blev inte så mycket läsande utan jag ägnade mig åt mitt manus istället. Det är så svårt det där vad jag ska lägga tiden på som inte finns :). Men det jag läste verkade riktigt bra i Revision & Self-editing.

 1. Ja börja med den kanske. Det verkar bra, men jag tycker alla är lämpliga för redigeringen eftersom de alla behandlar saker man går igenom i den fasen.

  • Det är ett dilemma hur mycket tid jag ska lägga på James böcker. Manuset lockar nu när det går så bra :-). Men jag sneglade lite i hans redigeringsbok och den verkar väldigt bra. Språket är lätt och innehållet är strukturerat. Ska se till att ha en märkpenna i ena handen nästa gång jag öppnar boken :-).

  • Jag har ställt mig frågan varför livet ska vara så här – att inte hinna göra det man vill. Men jag har fått höra att det går över =}. Småbarnsåren är en kort period i livet men jag glömmer det emellanåt =).
   Räkna med rapport från Åsa Larssons besök!

 2. Jag får lite andnöd när jag inser att jag inte läser några böcker om skrivande. Borde jag göra det?! Eller är det för att jag inte är i närheten av redigeringsstadiet ännu? *stoppar ner huvudet i sanden ett tag till*

 3. :-) Jag läste heller ingen bok om skrivande förrän jag var klar med första utkastet. Har du ett tillfredsställande flyt så fortsätt du. Att överhuvudtaget skriva är en utveckling som du lär dig av. Hänga med bland skrivarbloggar är också bra. On writing Agneta :-)!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s