Mycket regler i fantasy

Jag har fastnat kan man säga runt sidan hundra. Inte med att skapa text utan för att få till alla regler som ska stämma och hjälpa läsaren på traven att förstå hur saker hänger ihop. Inte övertydligt – nej inte alls. Tvärtom tar jag bort all övertydlighet. Skapa den där mystiken över en parallell värld till vår egen och hur ruskig den är. Jag har inte ett dugg bråttom och tänker stanna på de här sidorna tills det sitter som en smäck :).

Annonser

4 thoughts on “Mycket regler i fantasy

  1. Hej, vad duktig du är som kan skriva science fiction. Det låter väldigt krångligt att beskriva en värld parallell till vår egen…men det löser du säkert. Jag har nog bekymmer att binda ihop min berättelse. Eller inte bekymmer kanske men det gäller att få ihop alla intrigerna och alla trådar jag har lagt ut tidigare i manuset… men det går framåt och jag vt precis hur det ska hänga ihop. Måste bara få det att låta spännande och bra!

  2. Hej Anne! Att fånga läsaren med att väcka spänningen är en utmaning. Utmanaingar driver mig framåt och jag har förvånats många gånger över hur trådar har knutits samman som jag från början inte hade en aning om hur det skulle gå till. Först hade jag tänkt mig en bok men med alla intriger som dök upp bestämde jag mig för att skriva en trilogi. Vad skriver du för genre?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s