Hur galen kan man bli?

Det undrar jag. Jag har försökt sitta ner och redigera i en timme nu och jag vet inte hur många gånger jag har blivit avbruten av något som barnen vill ha hjälp med eller visa vad de har gjort på Wii-spelet. Vem f… bryr sig. Ursäkta men jag orkar bara inte intressera mig för TV-spel. AAAARGH! Snart ger jag tusan i det här och går ut och plockar ruttna äpplen från gräsmattan. Vad är det för vits liksom när jag inte får komma i flow?

Annonser

6 thoughts on “Hur galen kan man bli?

  • Jag får helt enkelt bita ihop. Mitt dåliga samvete säger mig också att jag borde finnas till för barnen. När ska de annars få se mig när de är på skola och dagis hela dagarna? Det blir väl bättre – nån annan dag :). När de har lagt sig brukar det gå som smort.

   • Du kanske har rätt. I så fall kanske det är bättre att förlägga ”arbetstiden” till kvällarna. Det blir tungt med två jobb men vad ska man göra? Det är ju så roligt! :)

   • Att skriva är numera ett måste. Kvällarna är bästa stunden och jag försöker på andra tider när jag kan. Ibland går det bra men inte just idag :).

 1. Vet precis hur det känns! Frustrerande är bara förnamnet! Men ibland funkar min frustration som bränsle också för när jag väl får sätta mig ner sen så skriver/redigerar jag dubbelt så snabbt bara för att jag är så uppretad :)

  • Samma här. Jag är oerhört effektiv och fingrarna rör sig snabbt över tangenterna när jag är ostörd. Nu är det mest läsande och små justeringar som behöver göras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s