Nu kliver jag ner i startblocken

Idag fick jag tillbaka pärmen med mitt manus från min fantastiskt duktiga och tålmodiga korrekturläsare. Jag är alldeles salig.

20120821-125219.jpg
Det finns många anteckningar att gå igenom tack och lov. Det här är mitt första manus och då förväntar jag mig att jag har mycket kvar att lära mig. Felen hen pekar på är knasiga pluskvamperfekt men mest tempusfel, stavfel och omkastade ord bla. Handlingen är godkänd rakt igenom och slutet var tydligen väldigt bra. Jippiiiii!

Nu vill jag bara hem men tyvärr hinner jag nog inte med att börja redigeringen idag. För mycket annat praktiskt måste fixas först ;(.

Annonser

8 thoughts on “Nu kliver jag ner i startblocken

  1. Vad spännande! Och kul att det du behöver ändra på ligger på det grammatiska och inte så mycket på själva handlingen. Då har du med andra ord ett bra manus. Grattis!

    • Ja det mesta handlar om att byta ut hade till var och ord som stavats fel. Någon enstaka gång är det en mening som är överflödig eller felaktigt formulerad. Det roligaste är förstås all positiv kritik jag fått. Den suger jag in som en svamp :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s