Lever som på 1800-talet

Huvudledningen som leder dricksvattnet till vår kommun är trasig sedan igår kväll. Det ställer till det en hel del. Som tur är har vi sommarvatten från sjön i en kran på tomten. Under den kranen har jag nyss tvättat håret. Det var lite Elvisdarr i benen för att skaka bort myggen :). Vattnet var lite kallt men ändå uthärdligt. Att diska är också en procedur för sig. Om vi inte har vatten imorgon kväll så ska vi äta middag på restaurang inne i stan för att slippa krångel.

Nu har jag fått mycket bra feedback från mina testläsare. Det finns massor att åtgärda ;). Inga större grejer som tur är. Bland annat fick jag en aha-upplevelse inför något som jag har haft svårt att se helt tydligt. Nu har jag fått ett par ”glasögon” som gör att jag ser vad jag gör för fel. Om jag rättar till det kommer det att bli riktigt bra. En av mina testläsare uttryckte att det var som att sitta på bio när hon läste :). Tjohoo vad lycklig jag blir! Nu ska här redigeras och filas.

Annons

2 tankar på “Lever som på 1800-talet

  1. Gud! Jag minns hur det var i vår sommarstuga när jag var mindre (jag har inte varit där på tjugo år men det är fortfarande detsamma): inget varmvatten och endast utedass… man fick värma vatten och tvätta sig i trädgården… :D Eller i havet, fast det var ju inte så rent… Koka vatten för att diska osv. Varje gång de stänger av vattnet i min lägenhet för en förmiddag blir jag medveten om hur beroende man är av rinnande vatten och helst av allt varmvatten. Hoppas det ordnar sig snart. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.