2300 ord

Motivationen är på topp nu. Hela 2300 ord har jag skrivit idag och har hundra sidor kvar att redigera innan jag gör sista finputsningen. Till veckan ska jag ringa några förlag och hoppas på att de inte har tagit semester redan. Jag kommer att bli klar tidigare än beräknat med den här farten och behöver veta om förlagen kan tänka sig att ta emot mitt manus i form av en bok istället för lösblad. Jag är fortfarande på moln efter erbjudandet att få manuset tryckt i provexemplar :). Det är något skumt med mitt liv. Alla mål jag ställer upp infrias. Ibland har det tagit flera år innan jag har nått dem men med envishet och tålamod når jag alltid dit jag vill. Jag SKA nå målet att ge ut en (tre) bok (böcker)!!!

9 tankar på “2300 ord

 1. Med ett väldefinierat mål och målmedvetenhet kan man komma precis så långt man vill, det är min fasta övertygelse. Passa på att njuta av flytet, det låter helt fantastiskt. Och som någon sa i det förra kommentarsfältet, om inte annat blir de ett bra minne att ha boken upptryckt i ett gäng privata ex. De kommer säkert att bli vääldigt värdefulla en vacker dag :)) (När du slagit igenom. :P) Grattis till flytet. Jag ser fram emot att en dag få läsa det färdiga resultatet!

  • Tack Charlotte för dina fina ord :-)! De värmer gott i regnrusket jag har utanför fönstret.
   Mitt nuvarande drömjobb som systemförvaltare tog sju år innan jag fick. Det gäller att ha tålamod :-).
   Jag önskar att även dina drömmar slår in en dag.
   Kram

 2. Jag tror stenhårt på att ”man får det man önskar” om man bara har siktet inställt och jobbar hårt för det!. Så självklart kommer det gå bra för dig och dina böcker! Jag skulle bli förvånad annars! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.