Vackra och smarta anteckningsböcker

20120512-160100.jpg
Jag har ett sladdrigt anteckningsblock vars sidor lossnar när man bläddrar för mycket. Därför investerade jag denna fantastiskt inspirerande och vackra anteckningsbok. Jag hittade också en liten som jag kan ha med mig i väskan. Den hade en fiffig låsanordning med ett snöre som man snurrar runt en skiva. Perfekt när den ska ligga bland andra saker i väskan så att den inte fläks upp och blir förstörd.

Annonser

5 thoughts on “Vackra och smarta anteckningsböcker

  1. Nice! fina anteckningsböcker kommer alltid till användning. Jag älskar också den där sortens spiralblock med stora spiraler som den på bilden. Själv har jag handlat rätt sorts pennor idag. Handskrivning kräver en penna som man inte får kramp i handen av. :P Vad använder du dessa till? Planering av roman? Tankar kring redigeringen? Nya romanidéer?

  2. Me likey, och med låsanordning! Känns helt rätt; mystiskt och bra med ens skrivarstorheter lite skyddade liksom ;-) Själv köpte jag på mig tre nya anteckningsböcker när jag var på Harry Potter landet i Florida i våras. Fina saker i svart, rött och brunt skinn att skriva stödord i. Magiskt! Kram till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s